alsar header

Vetafscheiders

thumb vetafscheiderEen vetafscheider is verplicht voor de levensmiddelen-, de vis- en vleesverwerkende industrie en in elke horecagelegenheid. Vetafscheiders zorgen ervoor dat er een effectieve en milieuvriendelijke afscheiding van vetten in afvalwater plaatsvindt. Het is belangrijk, en bovenal verplicht, om uw vetafscheider regelmatig te laten ledigen en te laten reinigen om een goede werking te garanderen en verstoppingen te voorkomen. Alsar Cleaning reinigt en ledigt uw vetafscheider en verricht dat geheel volgens actuele wet- en regelgeving.

Vetafscheider 350

Uw vetafscheider periodiek laten ledigen en reinigen

Alsar Cleaning heeft een ruim klantenbestand waarvoor zij de vetafscheiders op afroep- en contractbasis ledigen en reinigen. Vele bedrijven en horecagelegenheden gingen u dus al voor. Door op contractbasis te werken heeft u geen omkijken naar uw vetafscheider, en zorgen wij ervoor dat deze tijdig geledigd en gereinigd wordt. Mocht u het prettig vinden om te weten wanneer wij exact voor de reiniging komen, dan kunnen wij u dat natuurlijk op voorhand laten weten.

Het aanwezige slib en vet in de afscheider worden verwijderd en afgevoerd naar een erkend verwerker. Na lediging wordt uw vetafscheider tot op de bodem gereinigd. Via visuele beoordeling worden eventuele technische gebreken direct bij u gemeld. Hierdoor voorkomt u problemen en zorgen we er samen voor dat er geen onnodige reparaties nodig zijn aan uw installatie.

Vetafscheider roosendaal 600

Heeft u een vetafscheider en wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat het beste bij u past.