alsar header

ISO certificatie

ISO 9001:2015 certificatie

ISO 9001 is een internationale kwaliteitsnorm, hier staan eisen in om het kwaliteitsmanagementsysteem te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken.

Omdat wij kwaliteit leveren en vertrouwen van onze klanten belangrijk vinden binnen onze organisatie hebben we in 2014 de stap genomen om ons ISO 9001 certificaat te gaan behalen. Dit omdat wij het belangrijk vinden om kwalitatief goede werkzaamheden aan te bieden aan onze klanten, maar ook dat zij doordat wij ons ISO 9001: 2015 certificaat in bezit hebben dit ook daadwerkelijk aan onze klanten kunnen tonen. Met het ISO 9001 certificaat willen wij onder andere aan tonen dat wij voldoen aan de klanteisen en de aan ons gestelde verwachtingen. Evenals dat onze klanten van ons mogen verwachten dat wij continu bezig zijn met eventuele verbetering van onze bedrijfsprocessen. Wij vinden een goede klanttevredenheid zeer belangrijk, en dat blijkt ook uit onze vaste klantenkring.

We hebben in 2015 ons certificaat behaald en hebben dit tot op heden nog steeds weten te behouden. Daar zijn wij dan ook erg trots op.

2024 ISO 9001 Certificaat Alsar Cleaning B 500px