alsar header

Rioolreiniging

thumb-rioolVerstoppingen van het riool komt vaak voor door vervuiling daardoor ontstaan verstoppingen, overstromingen en stankoverlast. Bijna ieder riool krijgt na verloop van tijd te maken met vervuiling. Doordat u uw riool laat reinigen zorgt u ervoor dat uw riool schoon wordt en blijft en dat de afvoercapaciteit op peil blijft. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat toekomstige verstoppingen geen kans krijgen en dat uw riool in goede staat blijft en juist blijft functioneren.

Verstoppingen van het riool komt vaak voor door vervuiling daardoor ontstaan verstoppingen, overstromingen en stankoverlast. Bijna ieder riool krijgt na verloop van tijd te maken met vervuiling. Doordat u uw riool laat reinigen zorgt u ervoor dat uw riool schoon wordt en blijft en dat de afvoercapaciteit op peil blijft. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat toekomstige verstoppingen geen kans krijgen en dat uw riool in goede staat blijft en juist blijft functioneren.

 rioolreiniging roosendaal 600

Rioolreiniging in Roosendaal

Alsar Cleaning BV uit Roosendaal verzorgt onder andere voor de gemeente Roosendaal de periodieke riool reiniging van het rioolsysteem. Onze technische kennis en professionele aanpak zorgt voor een adequate . Onze reinigingswagen is geschikt voor de 'grote' klussen, maar ook voor de kleinere objecten komen wij graag voorrijden. Ons werkgebied is uiteraard niet beperkt tot Roosendaal.

Aandacht voor het milieu

De rioolreinigingsdienst van Alsar Cleaning biedt u de volgende voordelen:
• Vakkundige en milieuvriendelijke reiniging en onderhoud van uw riool.
• Vrijgekomen afvalstoffen worden afgevoerd naar erkende verwerkers.
• Weinig overlast voor omgeving en milieu doordat het juiste materieel ingezet wordt.

Wortelgroei in de riolering

U zal het niet raar vinden klinken dat wortelgroei niet goed is voor de riolering. Doordat er wortelgroei plaatsvindt in uw riool kan dit ervoor zorgen dat er ernstige problemen en zelfs schade kan ontstaan aan uw riool. Wij kunnen de wortelgroei door middel van frezen verwijderen, er worden u dus een boel hak en sloopwerkzaamheden bespaard.

rioolreiniging roosendaal wortel 600Op de foto's ziet u behoorlijke grote wortels die door ons zijn verwijderd uit het riool met onze wortelfrees. U ziet dus dat deze behoorlijk groot kunnen worden. Gelukkig waren we hierbij nog op tijd aanwezig voordat de wortelgroei onomkeerbare schade aan het riool kon aanrichten.

Herkent u een van de bovengenoemde problemen en denkt u dat dit bij u ook de oorzaak zou kunnen zijn? Wacht niet langer en contact ons! Wij staan graag klaar voor u om u van uw problemen te verlossen. Voor vragen of een offerte aanbieding kunt u het beste even contact met ons opnemen.