alsar header

Ontstoppingsdienst

thumb-ontstoppingWacht u alstublieft niet te lang met een verstopt riool! Het kan namelijk leiden tot diverse problemen zoals lekkages, waterschade en stankoverlast. Wanneer het om kleine verstoppingen gaat kunt u proberen zelf uw riool te ontstoppen. U zou dit kunnen proberen met een rubberen ontstopper.  U zult alleen vaak merken dat het probleem zich dieper in het riool bevindt. Wanneer dat het geval is dan kunt u altijd een beroep doen op Alsar Cleaning, wij komen graag langs om uw riool te ontstoppen.

 

Professionele rioolontstopping

Voor zowel grote als kleine riolen heeft Alsar Cleaning de juiste en moderne apparatuur om uw riool te ontstoppen. De riolen worden met speciaal uitgeruste hogedruk- en Vacuümauto's ontstopt. De hogedrukauto’s worden gebruikt om het riool te reinigen en het riool te ontstoppen en om de vervuiling uit uw riool op te zuigen.

Riool verstopt? Doe een beroep op onze 24 uurs dienst

afvoer verstoptSoms is de verstopping zo vervelend dat u het direct nodig vind om uw riool te laten ontstoppen. Wij hebben een speciale 24 /7 service, waardoor wij op elk gewenst oment voor u ter beschikking staan.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Alsar Cleaning, wij verhelpen graag uw probleem.
Neemt u voor een offerte op maat contact met ons op of vul het contactformulier in.