alsar header

thumb-ontstoppingU woont in Roosendaal of omstreken, en u heeft u last een wc-verstopping of rioolverstopping die niet kan wachten?
Alsar Cleaning BV staat graag voor u klaar; ook buiten kantoortijden.
Heeft uw verstopping erg veel haast dan kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uur service.

WC Verstopping

Niets is zo vervelend als een wc/toilet die verstopt is. Alsar Cleaning BV uit Roosendaal verhelpt u snel van uw wc-verstopping. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar!

Afvoer verstopping

Indien u last heeft van een afvoer verstopping, dan komen wij vanuit Roosendaal snel naar u toe om het op te lossen. Maak van uw probleem, ons probleem! Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat de verstopping snel verdwenen is.

Riool verstopping

Het verlengde van de afvoer is uw riool aansluiting. Als u een riool verstopping heeft, dan is het advies om dit snel te laten verhelpen. Een verstopping in uw riool systeem kan namelijk erg lastig zijn, en zelfs veel schade aanrichten. Al uw afvalwater kan namelijk niet meer afvloeien naar het riool.


Alsar Cleaning BV uit Roosendaal lost uw probleem op elke moment van de dag voor u op. Neemt u voor een offerte op maat contact met ons op of vul het contactformulier in.