alsar header

Kolkenreiniging

thumb-kolkenEen vervuilde of verstopte straatkolk is een vervelend maar vaak voorkomend probleem. Straatvuil, afgevallen bladeren en verder voorkomend vuil wat meegenomen kan worden door stromend water kunnen een vlotte afvoer van uw riool belemmeren, vandaar dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd moeten worden.

Alsar Cleaning levert complete service op het gebied van kolkenreiniging. Naast uw straatkolk reinigen de gespecialiseerde vakmensen van Alsar Cleaning uw trottoirkolk en lijnafwateringen. Alsar Cleaning BV beschikt over moderne riool- en kolkenzuigers om ervoor te zorgen dat uw rioolstelsel goed functioneert en met behulp van dit voertuig kunnen wij al uw vervuilingen en verstoppingen oplossen. Het restproduct wat tijdens de reiniging vrijkomt wordt naar een erkend verwerker afgevoerd.

Straatkolk en trottoirkolk reinigen

Wij raden aan om goten en kolken minimaal één maal per jaar te laten reinigen. Als u dit namelijk niet doet dan raken is de kans op verstopping erg groot en krijgt u plassen op uw terrein. Alsar Cleaning BV reinigt voor u deze objecten. Wij voeren gelijktijdig diverse controles uit gedurende het reinigen van deze objecten zoals o.a.:

  • of de objecten goed functioneren.
  • of de in- en afvoerleidingen verstopt zijn.
  • of er deksels en stankschermen ontbreken en of deze defect zijn.

kolkenreiniging roosendaal 600

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met Alsar Cleaning om te zien wat wij voor U kunnen betekenen of vul onze offerte-aanvraag in voor een vrijblijvende offerte.