alsar header

thumb-kolkenStraatvuil, afgevallen bladeren en verder voorkomend vuil wat meegenomen kan worden door stromend water kunnen een vlotte afvoer van uw riool belemmeren, vandaar dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd moeten worden.  Alsar Cleaning BV beschikt over moderne riool- en kolkenzuigers om er voor te zorgen dat uw rioolstelsel goed funtioneerd. Onze werkzaamheden verrichten wij voornamelijk in Roosendaal en omstreken.

 

gotenreinigingGeef straatvuil, afval en bladeren geen kans

Bij de meeste gemeenten gebeurt de reiniging van goten, kolken, gemalen en pompputten twee à drie keer per jaar. Wij raden bedrijven aan om goten, kolken en pompputten minimaal één maal per jaar te laten reinigen. Als u dit namelijk niet doet dan raken is de kans op verstopping erg groot en krijgt u plassen op uw terrein. Alsar Cleaning BV reinigt voor u deze objecten. Wij voeren dan gelijk diverse controles uit tijdens  het reinigen van deze objecten zoals o.a.:

  • of de objecten goed functioneren.
  • of de in- en afvoerleidingen verstopt zijn.
  • of er deksels en stankschermen ontbreken en of deze defect zijn.

Laat uw riool, goten, kolken, gemalen en pompputten niet verstoppen

Wij onderhouden uw rioolsysteem graag voor u. Wilt u meer weten? Alsar Cleaning BV uit Roosendaal helpt u graag met uw vragen. Neem contact met ons op of vul onze offerte-aanvraag in voor een vrijblijvende offerte op.