alsar header

Geschiedenis

Ali Yasar, eigenaar van Alsar Cleaning Roosendaal, heeft jarenlang in loondienst gewerkt bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de industriële reiniging. Door de jarenlange ervaring die hij heeft opgebouwd kun je hem gerust een ervaringsdeskundige noemen; hij weet als geen ander wat het werk precies inhoudt.

combiwagenIn 2007 besloot Ali Yasar de gok te wagen, en hij begon als eenmanszaak met één voor zichzelf. Door de ruime ervaring en door de kwaliteit die hij levert, onstond er al snel een ruime klantenkring. Bij de vele opdrachtgevers is Ali een graag geziene machinist en hij wist zo de nodige opdrachten binnen te slepen.

Doordat er meerdere vragen van opdrachtgevers kwam of dat er ook intresse was in andere werkzaamheden werd er al snel een  aangeschaft. Een investering die er voor zorgde dat ook de professioneel uitgevoerd konden worden.

De klantenkring en de opdrachten werden talrijker, en met 'maar' 1 vrachtwagen onstond er een tekort aan materieel. Daarom werd zijn wegenpark uitgebreid en vernieuwd. 

Momenteel heeft Alsar Cleaning 2 combiwagens, 1 vacuumwagen en een drainagereiniger tot zijn beschikking.

Omdat profesiionalitiet, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staat, heeft het bedrijf de benodigde certificeringen behaald. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we sinds 2014 ISO 9001:2008 en VCA* gecertificeerd zijn. Momenteel zijn we nog steeds ISO gecertificeerd, maar dan volgens de nieuwe norm ISO 9001:2015 en VCA*.