rioolontstopping roosendaal alsarontstopping roosendaal alsar

Diensten

Verstopping / 24- uurdienst

thumb-ontstoppingU woont in Roosendaal of omstreken, en u heeft u last een wc-verstopping of rioolverstopping die niet kan wachten?
Alsar Cleaning BV staat graag voor u klaar; ook buiten kantoortijden.
Heeft uw verstopping erg veel haast dan kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uur service

WC Verstopping

Niets is zo vervelend als een wc/toilet die verstopt is. Alsar Cleaning BV uit Roosendaal verhelpt u snel van uw wc-verstopping. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar!

Afvoer verstopping

Indien u last heeft van een afvoer verstopping, dan komen wij vanuit Roosendaal snel naar u toe om het op te lossen. Maak van uw probleem, ons probleem! Met professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat de verstopping snel verdwenen is.

Riool verstopping

Het verlengde van de afvoer, is uw riool aansluiting. Als u een riool verstopping heeft, dan is het advies om dit snel te laten reinigen. Een verstopping in uw systeem kan namelijk erg lastig zijn, en zelfs veel schade aanrichten. Al uw afvalwater kan namelijk niet meer afvloeien naar het riool.


Alsar Cleaning BV uit Roosendaal lost uw probleem op elke moment van de dag graag voor u op.

Neemt u voor een offerte op maat contact met ons op via het contactformulier of anders telefonisch via telefoonnummer:       06-38924531.

Industriële reiniging

thumb-industrieelIn Roosendaal en omstreken bent U een actieve deelnemer in de industrie. Uw installaties zijn de drijfkracht van de productie van uw bedrijf. Het is natuurlijk niet meer dan normaal, dat u er alles aan doet om ze optimaal te laten produceren. Daarom is het goed onderhouden en het regelmatig reinigen van uw installaties noodzakelijk.

 

Lees meer...

Goten, kolken en gemaal reiniging

thumb-kolkenStraatvuil, afgevallen bladeren en verder voorkomend vuil wat meegenomen kan worden door stromend water kunnen een vlotte afvoer van uw riool belemmeren, vandaar dat straat- en trottoirkolken regelmatig gereinigd moeten worden.  Alsar Cleaning BV beschikt over moderne riool- en kolkenzuigers om er voor te zorgen dat uw rioolstelsel goed funtioneerd. Onze werkzaamheden verrichten wij voornamelijk in Roosendaal en omstreken.

 

Lees meer...

Drainage

thumb-drainageDe drainagereiniger gebruikt een lage waterdruk van 35 bar dat wordt aangeleverd door de vacuümwagen. De voor de drainagereiniger ontwikkelde HPE slang (van 300 meter) wordt in de drain geduwd en met behulp van de speciale spuitkop wordt deze gereinigd. Het vuil wordt tegelijkertijd afgevoerd in samenwerking met de vacuümwagen.

 

 

Lees meer...

Riool reiniging

thumb-rioolRioolreiniging wordt uitgevoerd met een combi/riool reinigingswagen die voorzien is van een spoelwatertank van 4500 liter en een slibtank van 14.500 liter. Wij werken met dit voertuig om de riolen met hoge druk te reinigen en zuigen hierbij gelijk het vervuilde slib op.

 

Lees meer...

Reinigen van diversen

thumb-diverse

Alsar Cleaning BV reinigt onder andere ook onderstaande objecten:

- Septic tank
- Riool- en zandvangputten
- Vetvangputten
- Olieafscheiders
- etc…

Komt het object dat u wilt laten reinigen niet voor in bovenstaand rijtje. Neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Alsar Cleaning BV beantwoordt graag uw vraag.

but-d-contact

but-d-24-7

but-d-offerte

but-d-diensten