rioolontstopping roosendaal alsarontstopping roosendaal alsar

Bedrijfsinformatie

Geschiedenis

Ali Yasar, eigenaar van Alsar Cleaning Roosendaal, heeft jarenlang in loondienst gewerkt bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de industriële reiniging. Door de jarenlange ervaring die hij heeft opgebouwd kun je hem gerust een ervaringsdeskundige noemen; hij weet als geen ander wat het werk precies inhoudt.

combiwagenIn 2007 besloot Ali Yasar de gok te wagen, en hij begon als eenmanszaak met één voor zichzelf. Door de ruime ervaring en door de kwaliteit die hij levert, onstond er al snel een ruime klantenkring. Bij de vele opdrachtgevers is Ali een graag geziene machinist en hij wist zo de nodige opdrachten binnen te slepen.

Doordat de vraag van de kwam of Alsar Cleaning ook geïnteresseerd was in het uitvoeren van drainage werkzaamheden in Roosendaal en omstreken, is er  een aangeschaft. Een investering die er voor zorgde dat ook de professioneel uitgevoerd konden worden.

De klantenkring en de opdrachten werden talrijker, en met 'maar' 1 vrachtwagen onstond er een tekort aan materieel. Daarom is er nog een extra vrachtwagen aangekocht. Er werd gekozen voor een . De combiwagen geeft de mogelijkheid om een nog breder dienstenaanbod te kunnen bieden.

Op dit moment heeft Alsar Cleaning 2 vrachtwagens en een drainagereiniger tot zijn beschikking en is het bedrijf gevestigd in Roosendaal.

Kvk en Btw

Kamer van Koophandel: 57617430
BTW: NL.85.26.59.982.B01
   

Contactgegevens

Alsar Cleaning BV
Dhr. Ali Yasar
Iepenberg 36
4708 JA  Roosendaal

Tel.: 06-38924531
B.g.g.: 06-30396180
Fax: 0165-560040

e-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Voor een offerte-aanvraag kunt u het offerteformulier invullen.

but-d-contact

but-d-24-7

but-d-offerte

but-d-diensten